EM - Hemresan

Tänk vad snabbt en vecka kan gå. Rätt vad det var så var det dags att packa ihop allting och börja resan hem till Sverige. Sandra och jag brukar ha hyfsad ordning på hur vi ska ha allting så det är mest själva bärandet till bilen som tar tid. Vi stod ju en bit in i tältstallet med så många steg blev det. 
Annie åkte i en mindre lastbil ner tillsammans med en jättetrevlig valack. Det fanns gott om plats att hiva in alla saker. 
Det var fortfarande väldigt hett, så vi duschade av Annie precis innan lastning. Hon åkte ändå utan skydd. Hon står så bra på transporten och det var alldeles för varmt att ha några skydd på. 
 
Sista tuggorna med österrikiskt gräs.
 
Skönt med en kall dusch innan hemfärden.
 
Det var riktigt stökigt när alla skulle lasta och åka hem ungefär samtidigt. En ganska känd belgisk ryttare stod och skällde på Sandra på något språk hon inte förstod så Sandra blev rätt sur och skällde tillbaka på svenska om jag inte minns fel. Sedan gick hon över till engelska och sa till belgiskan att om hon bara förklarar vad det är hon vill så ska det nog gå att lösa. Och det gjorde det ju. Alla kunde få sina hästar lastade utan att störa varandra. Lite märkligt det där hur en del tror sig ha rätt att bete sig hur som helst bara för att de är kända. 
 
Äntligen på väg hem!
 
Vacker utsikt på vägen hem.
 
Stopp mitt i natten för urlastning och tankning. :)
 
Hemma i Sverige igen! Tillfällig stopp dock. Omlastning till egen transport och sista timmen hem innan resan var över för denna gång. 
 
Och ÄNTLIGEN hemma i sin egen hage med sina kompisar. Det första hon gjorde var att springa efter en av de andra, vända rumpan till och dela ut en praktfull smäll. Sandra och jag stod som fågelholkar och fattade ingenting. Efter det så var det helt lugnt igen. :)
 
Annie fick nu semester eftersom resan självklart tagit en del på henne. Skorna hon fick i Österrike visade sig inte hålla för att gå i svensk sommarhage så när jag någon vecka senare skulle ta in henne så gick hon helt tyst. Inte en sko satt kvar, och hon brukar aldrig tappa några skor. 
Lilltjejen var värd varje minut hon fick i sommarhagen. :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0