Pilliga ungar...

Detta får bli ett kort inlägg denna gång. Annie väntade snällt på att "hovis" skulle komma och fixa hennes små problem med skorna bak. Och när man väntar på hovis så brukar man bli lite extra ompysslad innan. Annies problem med sina människor är att hon inte tycker att de borstar och gosar länge NOG. Nej då, de borstar och gör rent och gör henne fin, men det räcker inte. Tycker hon. Helst skulle hon se att man borstade och borstade och gned och trimmade tills ALL päls slitits av mer eller mindre. Eller att hon fick skavsår i pälsen efter allt gnuggande med borsten. Annie *ÄLSKAR* sina borstar! Tänk om människorna kunde förstå det?!
Det finns en fördel med en "borst-älskande" liten häst. Hon står som ett ljus! Inte en fena hon rör och går det länge nog så somnar hon. Huvudet brukar hänga långt ner och hon bara njuuuuuuuuter..... Hon slutar t.o.m att äta om man står i boxen. Borstning övergår allt annat. Nja, hade hon kunnat ligga i knät så hade det kanske smällt lite högre. Men bara lite. =)

När hennes människa lämnar henne för en aldrig så liten stund så finns det ju annat man kan pyssla med tills den kommer tillbaka! Hela stallet har ju varit fullt av massor av roliga saker!! Varför kan de inte hänga där jämt?? Alla hästarnas mattar har hängt upp glitter, kulor och nallar hos sina hästar. Annies människor fattar trögt dessutom. Hennes pynt hängde ju så HÖGT att hon inte nådde?! Vad är DET för trams!? Tur att de andra hästarnas hängde på en mer behaglig nivå. ;-) Som Surturs till exempel. Eller Walles fina rosa rosett. Den är JÄTTEkul att knyta upp. Gång på gång. Fast det tycker inte Annies människa som måste knyta den. Gång på gång.


Mmmmmmmmmmmmmmm....... Denna var KUL! Måste nog ta och se vad den smakar med....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0