Systrarna Bus...

Som jag redan berättat så är Annie och Betti systrar. Dessutom är Annie moster till Betti. Exakt hur det ligger till på mammans sida har vi lite svårt att komma ihåg, Sandra, Malin och jag, men vi vet att deras pappa är Lena Cielo. =D SÅ mycket är klart och eftersom Betti är 2 år äldre så är vi helt överens om att Annie är lillasyster till Betti. Också är hon då moster med. På något sätt. Troligen var det något med att Bettis mamma och Annie är syskon eller hur det nu var.. Eh, ja. Vi ska kanske gå vidare istället? ;-)

Förra vintern, när Annie var ny och kom till oss på Alla Hjärtans Dag så fick hon en egen "kuppe". Ja, hage? Vi vågade inte trotsa väder, vind och högre makter genom att släppa ihop henne med någon när det var så halt som det var utan hon fick stå för sig själv. Och det tyckte hon väl var rätt ok med tanke på att hon inte fått gå ut därnere i Tyskland. Denna vintern ville både Bettis människa och Annies människor att de skulle få gå tillsammans så de skulle må ännu lite bättre. Och så bra det har gått med dom! Klart, några små krigsskador har det ju blivit. Det ska ju lekas och faras runt, men ännu så länge (peppar peppar...) så har det varit små blessyrer som varit enkla att sköta om. Hagen är relativt stor så de har ju lite att fara runt på. Lite grenar och sådant finns där med så de kan gnaga och greja under dagen. Man undrar bara varför de i allsin dar måste stå på exakt samma fläck och gnaga på exakt samma sak? Det är 100.000:- frågan som aldrig lär få något svar. Ibland delar de dock lite på sig. Fast bara liiiite... =/


Båda tjejerna vid favvo-trädet.

Annie har en "lägenhet" med. Den ligger närmast dörren ut vilket Annie tycker är lysande under årets lite varmare dagar då hon kan stå och kika ut. Nackdelen är att Bettis ligger ett par boxar längre in. Fördelen är att mittemot står Annies och Bettis utsedda pojkvän, Walle. Walle har ingen talan utan flickorna tycker båda att han är deras. Annie lite mer då eftersom hon faktiskt bor närmare honom. Och det kan bli lite smågnabb om Walle kommer nära. Man kan förstå att han är den som flickorna vill ha. Titta bara på det blonda håret, de gyllengula kläderna som sitter som en smäck på den muskulösa kroppen, den tuffa uppsynen... Alltså, vem skulle inte smälta för en sådan kille?! Dessutom kan han bära rosa utan att för den skull se fånig ut! Han är ett KAP, helt klart! 


Haflingern Warsteiner aka Walle. (Foto från ägaren Lisette)

Konstigt nog spelar det inte så stor roll hur Walle ser ut. Egentligen. Tjejerna är inte såå petiga. Han kan vara smutsig och allt, men tjejerna, de bara tindrar med sina mörka ögon mot Walle. Walle själv tycker att det hela är lite fånigt. "Tjejer? När man kan ÄTA?!" 

Annie och Betti verkar inte bry sig så värst mycket om att inte Walle är riktigt inne på deras sväng vad det gäller pojkväns-biten. De är rätt nöjda med tillvaron ändå. De står hela dagarna och tjattrar om sin kille. När Betti tycker att Annie blir lite VÄL jobbig så nyper hon henne i mulen och då tystnar Annie. För en stund. Ja, en mycket liten stund. Länge nog för att Betti ska få vila sina öron innan nästa harang sätter in från Annie... *suck*

Systrar...







Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0